"Справжній штурм! Тиснемо мр*зоту до Дніпра": подробиці про наступ ЗСУ під Херсоном (фото, відео)

Американське видання Financial Times опублікувало матеріал, в якому прогнозує, що українські війська можуть відвоювати Херсон і повністю звільнити західний берег Дніпра вже наступного тижня.

Просто зараз російські пропагандистські канали пишуть про важкі бої в Херсонській області. Командир розрахунку гаубиці в одній з бригад ДШВ з позивним "Рим" підтверджує цю інформацію у своєму Twitter.

"Справжній штурм! Тиснемо мразоту до Дніпра. Ще ніколи не чув стільки пострілів за одиницю часу. Ще ніколи не бачив стільки бойової техніки включно з авіа. Стволи розпечені, до Берислава 4 населених пункти", - розповів український військовий.

А ось так бідкаються російські окупанти:

Начальник прес-служби 63 окремої механізованої бригади ЗСУ Олег Зелінський учора у прямому ефірі "Суспільному" яскравим жестом дав вичерпну відповідь на питання, коли ж буде звільнений Херсон від російських окупантів. Він взяв скибочку стиглого херсонського кавуна і відкусив його, на що телеведучий щиро розсміявся.

"Але ми коментувати не можемо, тому що це зараз заборонено. Дочекайтеся інформації від Генерального штабу. Вам все повідомлять, все розкажуть, і все буде Україна", - сказав телеведучому військовий.

Нагадаємо, що українські сили прорвали лінію фронту в Херсоні 29 серпня. З 4 вересня у соцмережах з’явились відео з українськими військовими, які ласують деокупованими кавунами і попереджають російських загарбників про те, що вони вже близько.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення