Стрибав на батуті, а потім зник: у Залізному Порт​у загубився ​5-річний малюк

На набережній курортного села Залізний Порт загубився 5-річний малюк. Поліцейські розшукали його за 15 хвилин. Про це повідомили у поліції Херсонської області.

"Батьки одразу забили на сполох і звернулися до працівників поліції, які в той час патрулювали набережну. Стурбовані батьки пояснили, що син грався на батутах, а потім раптово зник. На пошуки дитини вирушили піші, велопатрулі, працівники ювенальної превенції, група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група поліцейської станції. Приблизно через 15 хвилин пошуків поліцейські побачили хлопчика на набережній біля одного з кафе", - йдеться у повідомленні.

З малюком було все добре. Хлопчика заспокоїли та передали батькам, які щиро подякували працівникам поліції за оперативне реагування та допомогу.

"Хочу звернутися до батьків з проханням більш уважно стежити за дітьми під час відпочинку, особливо під час купання у морі та прогулянок по набережній", - зазначив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Віталій Сайфутдінов.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення