Стрілянина біля ресторану у центрі Харкова сталася через жінку: сплили нові подробиці (відео)

Чоловік, який влаштував стрілянину біля ресторану Biani Champagneria в Харкові, мав перебувати під домашнім арештом у зв’язку з обраним йому раніше запобіжним заходом. Втім коли до його дружини, яка саме відпочивала у ресторані, причепилися інші чоловіки, він поїхав її захищати зі зброєю. Про це повідомляє Telegram-канал Труха Харьков.

"Відомо, що в ресторані відпочивала дружина того, хто стріляв. До неї почали чіплятися представники місцевого криміналітету. Коли чоловік приїхав до закладу, йому дали відсіч. Тоді він поїхав за зброєю. Друг намагався зупинити його, заблокувавши проїзд автомобіля. Однак чоловік повернувся до ресторану і випустив з автомата дві черги в повітря", - йдеться у повідомленні.

Раніше у поліції повідомляли, що вогонь на вулиці Ярослава Мудрого, 21 відкрив 28-річний чоловік. Усе сталося близько 4 години ранку 21 серпня. Момент конфлікту потрапив на відеореєстратор автомобіля, який в момент стрілянини саме проїжджав повз. На відео виразно чути крики і постріли, після чого люди почали тікати.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення