Суд заарештував екс-заступника голови Дніпропетровської облради, через якого обласний бюджет недоотримав 15 млн грн

Суд обрав запобіжний захід колишньому заступнику голови Дніпропетровської обласної ради, який підозрюється в нанесенні збитків державі на суму 15 млн грн.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Дніпропетровської області, Жовтневий районний суд Дніпра задовольнив клопотання прокуратури області та обрав колишньому заступнику голови Дніпропетровської обласної ради запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в сумі 13 млн 780 тис. грн.

"10 серпня 2016 посадовій особі було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем з метою отримання неправомірної вигоди для інших юридичних осіб, всупереч інтересам служби, що спричинило тяжкі наслідки)", - йдеться в повідомленні відомства.

У ході слідчих дій було встановлено, що в 2011 році підозрюваний уклав з товариством з обмеженою відповідальністю договір оренди цілісного майнового комплексу будівель "Аульськая хлоропереливна станція".

В результаті застосування орендної ставки в розмірі 5% від вартості майна замість 10%, за весь період дії договору в бюджет області не надійшло 15 млн грн.

В інформації облпрокуратури не вказується прізвище вказаної особи. Разом з тим мова йде про Віктора Науменко.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення