"Сука, на яку ви можете покластися" - слоган, з яким собака балотується у Білий дім

 Lenta.ru

Американка Боббі Кейзер, господиня бордер-коллі Люсі Лу, розповіла про передвиборну програму своєї вихованки, яка збирається висунути свою кандидатуру на пост президента США в 2016 році. Про це пише The Huffington Post.

«У мене немає скелетів у шафі. Може тільки кілька кісток, але ніяких скелетів», - передала головну тезу Люсі Лу Кейзер.

Як повідомила Кейзер, Люсі Лу виступає за скорочення числа членів уряду, зниження податків і збільшення матеріальної підтримки психічного здоров'я громадян. Також бордер-коллі підтримує ліберальну еміграцію і право кішок і собак укладати шлюби між собою незалежно від свого віку і статі. Вона збирається пом'якшити умови носіння та використання мисливської і стрілецької зброї і в теж час посилити вимоги для отримання бойових засобів самозахисту.

«Будучи собакою, я прокидаюся кожен божий день з єдиною думкою і метою в житті: "Що я можу зробити сьогодні для моїх людей?"

Як багато людей з такою якістю ви знаєте?»- приводить The Huffington Post слова господині собаки-політика.

Люсі Лу є членом Indepandent партії («Партії незалежної лапи»), сім років тому стала градоначальником невеликого міста Реббіт Хеш в Кентуккі. Тоді їй вдалося обійти 13 конкурентів, у тому числі ще дев'ять собак, одну кішку, одного опосума, одного осла і одну людину.

На вибори Люсі Лу йшла під гаслом «Сука, на яку ви можете покластися». Мер в Реббіт Хеше не володіє ніякої реальної владою і не може ніяк впливати на суспільне життя.

Собака покинула свій пост 5 вересня 2015 року, перед цим її господиня заявила про плани вихованки балотуватися в президенти.

Вибори президента США відбудуться 8 листопада 2016 року. У липні того ж року Демократична і Республіканська партії проведуть Національний Конвент, на яких виберуть партійних кандидатів. Чинний президент США Барак Обама не може висуватися на третій термін.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення