Священник у змові з копом намагалися продати посаду в поліції за 100 тисяч доларів

На Рівненщині за продаж посади в поліції за 100 тисяч доларів судитимуть священника та правоохоронця. Про це повідомили у Офісі генпрокурора.

"Розслідуванням встановлено, що у жовтні 2020 року священник з метою власного збагачення вступив у злочинну змову зі старшим інспектором одного з відділів поліції. Згідно їхнього плану, правоохоронець запропонував своєму колезі – патрульному поліцейському, посаду начальника відділу поліції ГУ Нацполіції в Рівненській області, і запевнив, що зможе вирішити питання про відповідне призначення за 100 тисяч доларів США", - йдеться у повідомленні.

Насправді виконати свою обіцянку чоловіки не могли та подібних намірів не мали. Під час одержання першої частини коштів у сумі 21,4 тисячі доларів США їх затримали.

Рівненською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальні акти стосовно двох осіб за фактом замаху на заволодіння чужим майном шляхом обману та зловживання довірою, вчинене в особливо великих розмірах та за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення