Тема обміну дуже слизька: Звільнений з полону український журналіст звернувся до читачів

Станіслав Володимирович Асєєв 29 грудня 2019 року був визволений з полону в рамках обміну «76 на 127». На своїй сторінці у Фейсбук чоловік звернувся до читачів.

"Хочу подякувати всім, хто всі ці роки підтримував мене - від колег зі ЗМІ до звичайних людей, з якими ми навіть не були особисто знайомі. Інформація про те, що про мене не забули доходила до мене навіть в Ізоляції, як би МДБ ні намагалося переконати всіх нас в зворотному. Тому я знав, що є коло людей, на яких я завжди можу покластися, - спасибі, хлопці. Що стосується якихось публічних коментарів і спілкування: за 2.5 року прийшла величезна кількість повідомлень, і вже починають приходити нові, тому прошу зважити на становище і зрозуміти, що відразу відповісти всім не зможу. Крім того, зараз буду займатися здоров'ям, є ряд проблем. У найближчому ж майбутньому першочерговим завданням буде звільнення тих, хто все ще залишається в полоні (вже займаємося цим - хлопці, про вас ніхто не забув і забути не дамо): на жаль, наших людей там ще багато, та й сама тема обміну дуже слизька . Але це - на майбутнє, а поки ще раз велика подяка всім, хто вірив, що я опинюся на волі - зізнаюся, часто були моменти, коли в це не вірив навіть я сам",-написав журналіст.

Станіслав Володимирович Асєєв — український письменник, журналіст і блогер, член Українського ПЕН. Автор роману «Мельхіоровий слон, або Людина, яка думала» (рос. «Мельхиоровый слон, или Человек, который думал»). Під псевдонімом Станіслав Васін працював журналістом в окупованому Донецьку.

Був викрадений у перших числах червня 2017 року і утримувався проросійською терористичною організацією до 29 грудня 2019 року.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення