Терористи застосували заборонену зброю на Донбасі: серед сил АТО є поранений

 Обозреватель

Один український військовослужбовець отримали поранення у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в середу, 25 жовтня.

Про це на своїй сторінці в Facebook інформував прес-центр штабу АТО.

"У кінці минулої доби ситуація в районі проведення АТО і надалі залишалася напруженою, однак контрольованою Збройними Силами України. Демонструючи вогневу присутність на лінії розмежування, противник продовжував обстрілювати наші позиції, поодиноко застосовуючи заборонене озброєння", - сказано в повідомленні.

Так, неподалік Троїцького бойовики спочатку били по укріпленнях сил АТО з мінометів калібру 120 міліметрів, а близько 23:00 поблизу цього ж селища випустили 20 снарядів із реактивної системи залпового вогню.

Крім того, терористи обстріляли з 120-міліметрових мінометів житловий сектор селища Водяне.

"На донецькому напрямку під гранатометним вогнем проросійських найманців виявилися українські позиції на підступах до Авдіївки і на шахті Бутівка. З цієї ж зброї бойовики вели вогонь поблизу Кримського на луганському напрямку", - додали військові.

"Всього за минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир'я. У відповідь українські бійці 9 разів застосовували зброю, змушуючи ворога дотримуватися режиму тиші. У результаті бойових дій отримав поранення один військовослужбовець сил АТО", - резюмували в штабі спецоперації.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення