Тікав від поліції: під Києвом п'яний водій на краденому авто пробив паркан​ і влетів на чуже подвір'я​ (фото)

Під Києвом п'яний водій протаранив паркан, тікаючи від поліції на краденому авто. Після затримання з'ясувалось, що чоловік перебуває в активному розшуку Голосіївським управлінням поліції столиці. Про це повідомили у патрульній поліції Борисполя.

Учора, близько 17-ї години, патрульним надійшло орієнтування на транспортний засіб Chevrolet Lacetti. Цим автомобілем того ж дня незаконно заволоділи в Оболонському районі Києва. Під час патрулювання охоронці порядку помітили на вулиці Амеліна, що у Борисполі, транспортний засіб, схожий за орієнтуванням.

"Інспектори спробували зупинити авто, але керманич виїхав на зустрічну смугу руху, потім намагався здійснити зіткнення зі службовим автомобілем, після чого здійснив наїзд на паркан приватного будинку. Потім керманич вийшов з автомобіля та спробував утекти, проте патрульні все одно наздогнали правопорушника", - йдеться у повідомленні.

Під час спілкування з громадянином поліцейські помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння. Останньому запропонували пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння за допомогою приладу драгер на місці в присутності двох свідків. Результат огляду – 1,78 проміле алкоголю в крові.

Також інспектори з'ясували, що чоловік перебуває в активному розшуку Голосіївським управлінням поліції столиці. На місце події викликано слідчо-оперативну групу.

До приїзду слідчих патрульні склали на правопорушника протокол за ст. 1 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ч. 5 ст. 122 (Порушення вимог законодавства щодо встановлення і використання на транспортному засобі спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила документи).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення