Тіло немовляти загубили по дорозі: спливли жахливі деталі трагедії в пологовому на Запоріжжі

 Обозреватель

На Запоріжжі у пологовому будинку загинула породілля та її малюк. Вже після смерті тіло немовляти зникло. Адвокат постраждалої родини розповіла, що загиблу дитину дорогою нібито загубив водій. Про це повідомляє Обозреватель.

Так, йдеться про те, що спочатку водій стверджував, що забув тіло в морзі, а потім заявив, що не пам'ятає, куди подів малюка.

"Мені розповіли, що спочатку цей водій говорив, що коробку з тільцем просто забув в морзі. Потім почав говорити, що не пам'ятає куди його дів", – каже адвокат.

В морзі Енергодара тіло дитини так і не надійшло. Разом з тим, адвокат сім'ї вважає, що вони ніколи не дізнаються куди ж насправді поділи тіло маленької дівчинки.

"Моя версія – дитину могли по дорозі в Енергодар завезти в приватну клініку і здати на стовбурові клітини. Але є й інша малоймовірна версія, хоча теж має право на існування. Мені дзвонила дуже відома гінекологиня. Справа в тому, що тільце дівчинки показували бабусі, воно не мало ознак життя. А лікар каже, звідки ви знаєте, що це тільце саме ваше? Як то кажуть, немає тіла, немає справи", – передбачає адвокат.

Нагадаємо, у пологовому будинку Енергодара молода жінка не вижила після кесаревого розтину, а вбитий горем батько вже два місяці не може поховати крихітну дочку, тіло якої безслідно зникло. Лікарі при цьому плутаються в свідченнях.

Нагадаємо, в Енергодарі Запорізької області під час пологів медики не змогли врятувати новонародженого малюка та його мати, яка загинула в реанімації.

Повідомляється, що після пологів рідні просили медиків доправити жінку в обласну лікарню Запоріжжя, але їм відмовили. За словами чоловіка покійної, у дружини виявили чимало серйозних проблем зі здоров'ям, підключили до апарату ШВЛ і таки перевезли в обласну лікарню. Однак після кількох важких операцій жінка загинула. Після цього виявилося, що тіло немовляти, яке повинно було зберігатися в морзі - зникло.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення