Тіло знайшов педофіл з дитиною: у Дніпрі в закинутій аптеці, де намагались зґвалтувати хлопчика, виявили труп жінки (фото)

У закинутому приміщенні колишньої аптеки у Дніпрі на вулиці Холодильній знайшли мертву жінку. Моторошну знахідку виявили 2 січня дорослий чоловік і чужий йому хлопчик. У ході розслідування поліцейські викрили просто шокуючі подробиці.

Про померлу відомо, що їй було 40-45 років. Жінка не мала постійного місця проживання та зловживала алкоголем. Видимих слідів насильства на її тілі виявлено не було. Тіло вже почало гнити, було накрите рожевою тканиною та прикрите дошками.

На місце викликали поліцію, і не просто випадкові очевидці, а педофіл із жертвою. Труп виявив 39-річний городянин, який був на території закинутого приміщення з 14-річним хлопчиком. Поліцейських зацікавив той факт, що дитина та чоловік робили удвох у цьому приміщенні. Ті не змогли відповісти і почали нервувати.

Несподівано для всіх чоловік зізнався, що привів туди дитину, щоб схилити до статевого акту. Слова чоловіка підтвердило інтимне листування з хлопчиком. Чоловіка затримали.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення