​Тіна Кароль стане першою українською співачкою, яка випустить NFT на маркетплейсі Binance NFT

Binance, провідна міжнародна біржа і блокчейн-екосистема, і відома українська артистка Тіна Кароль оголошують про співпрацю в рамках створення та випуску робіт співачки на NFT маркетплейсі Binance.

Запуск маркетплейсу відбудеться 24 червня 2021 року. Робота Тіни Кароль буде виставлена на аукціоні в перший тиждень запуску платформи в рамках кампанії «100 creators», приуроченої до запуску маркетплейсу Binance NFT.

Тіна Кароль — найвідоміша українська співачка. Вона — найтитулованіша артистка країни, на її рахунку понад 35 музичних нагород та сім державних відзнак. Тіна записала вісім студійних альбомів, які отримували статус золотих, платинових та мультиплатинових. Кожен її альбом знаходиться на перших позиціях у стрімінгах Apple Music та Spotify.

Тіна Кароль є незмінним тренером шоу «Голос» та «Голос.Діти» (рекордних 11 сезонів підряд). У її музичному арсеналі 10 сольних концертних програм. Усі 15 років на сцені Тіна Кароль відкриває нові грані свого таланту та вселяє надію, наснагу та віру у серця українців. Поп-діва — новатор та великий експериментатор музичних стилів. Вона завжди була і залишається тим трендсетером, яка випереджає час.

Для NFT маркетплейсу Binance Тіна Кароль спеціально створила унікальний NFT твір під назвою «МОЛОДА КРОВ». Перший лот Тіни Кароль єдиний у світі: на аукціон буде виставлено унікальний цифровий автограф співачки, і це її відбиток пальця.

«Мій NFT лот об’єднує два світи — музичний і токенізований. Цифрове й аналогове мистецтво стирає кордони», — коментує Тіна Кароль.

Отримані кошти будуть передані на розвиток музичного проєкту Тіни Кароль «Молода кров».

«Молода кров» — майбутній україномовний альбом Тіни Кароль. До нього увійдуть дуети поп-діви зі знаменитими молодими виконавцями, зірками, чия популярність неухильно зростає, і з зовсім новими артистами.

«Місія проєкту «Молода кров» — відкрити для широкої авдиторії нові імена, поповнити каталог української музики і звернути увагу слухачів на українську молоду поп-культуру. Це проєкт возз’єднання та єдності, тому його вихід приурочений до 30-тої річниці Незалежності України», — каже Тіна Кароль.

Директор Binance у Східній Європі Гліб Костарєв у свою чергу сказав, що кампанія «100 creators» дає чудову нагоду артистам з усього світу продемонструвати новий та інноваційний підхід до реалізації унікальних творчих ідей.

«Тіна Кароль є однією з перших представників музичної індустрії на маркетплейсі Binance NFT і ми раді такій співпраці», — додав Гліб Костарєв.

Як взяти участь в аукціоні NFT від Тіни Кароль?

В аукціоні зможуть взяти участь будь-які користувачі Binance. NFT-маркетплейс Binance буде використовувати ту ж систему акаунтів, що і Binance.com. Новим користувачам маркетплейсу буде необхідно зареєструватися на Binance.com.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення