Трагедія в Дніпрі: ревнивець порізав ножем дівчину, пустив газ і залишив кохану помирати

 СЕГОДНЯ

У Дніпрі ревнивий хлопець порізав кухонним ножем дівчину, а після цього пустив газ і залишив кохану помирати.

Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області.

Дівчину з порізаною шиєю будинку знайшла мати. Спочатку жінка припустила, що їх пограбували, адже всі речі в будинку були перевернуті.

"На момент приїзду поліцейських дівчину направили в лікарню. Потерпіла отримала чисельні ножові поранення в шию, груди, були порізані плечі. В самому будинку поліцейські застали повністю перевернуті речі", – зазначають правоохоронці.

Господиня заявила, що зник планшет, смартфон і 500 гривень. Крім цього, зайшовши в будинок, жінка почула різкий запах газу і побачила, що всі газові конфорки плити відкриті.

Незабаром поліцейські встановили і затримали підозрюваного в злочині. Ним виявився раніше не судимий місцевий житель 18 років.

"Молодий чоловік зустрічався з дівчиною. Вранці прийшов до неї в гості. В цей час на мобільний телефон дівчини надійшло СМС начебто від іншого хлопця. Закоханий тут же влаштував коханій сцену ревнощів. Потім узяв на кухні ніж і вдарив дівчину в шию. Від удару вона впала, а хлопець завдав ще кілька ударів ножем в груди і плечі своєї коханої. Потім молодий чоловік вирішив імітувати розбійний напад. Він перевернув все речі в будинку і вкрав планшет, смартфон і гроші в сумі 500 грн. Маючи намір приховати сліди злочину, хлопець відкрив газові конфорки і залишив помирати свою кохану", – повідомив т.в.о. начальника кримінальної поліції Новокодацкого відділення поліції Андрій Кравчук.

Слідчі порушили кримінальну справу за ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисник затриманий. На даний час йому обрано запобіжний захід – утримання під вартою.

Хлопцеві загрожує від 10 до 15 років в'язниці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення