Три авто лоб у лоб: під Києвом живцем згоріла сім'я, ще двоє осіб - поранені

 Обозреватель

Під Києвом, неподалік від Конча-Заспи, 20 липня сталася масштабна аварія, в результаті якої сім'я з неповнолітньою дитиною згоріла заживо.

"За попередньою інформацією, на проїжджій частині автодороги відбулося зіткнення та загорання трьох автомобілів. У результаті аварії загинуло троє людей, ще двоє - травмовані", – повідомила прес-служба Національної полиції. (Також опубліковано відео події. Щоб подивитися, проскрольте сторінку до кінця)

Слідчі встановили, що водій одного з автомобілів виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з іншими машинами.

"Відомо також, що в салоні однієї іномарки загинула родина: батько, мати та неповнолітня дитина. Ще двоє потерпілих внаслідок ДТП отримали травми середнього ступеня тяжкості, їм надається необхідна медична допомога", – сказано в повідомлені.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

"Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", - підсумували в поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення