Тримали у сексуальному рабстві: у Києві та Дніпрі торгували жінками, постраждали 63 людини (фото)

У Дніпрі та Києві 63 жінок тримали в секс-рабстві. Співробітники міграційної поліції викрили злочинну групу, яка організувала бізнес з надання сексуальних послуг. Про це повідомляє Телеканал D1, посилаючись на інформацію від прес-служби Нацполіціі в Дніпропетровській області.

41-річний організатор злочинного угруповання і його спільниці - жінки у віці від 27-ми до 44-х років - підшукували тих, хто знаходиться в скрутних життєвих обставинах. Злоумишленнікі використовували уразливий стан жінок і примушували їх займатися проституцією. За відмову погрожували їм фізичною розправою.

Правоохоронці провели 21 обшук у шести підозрюваних в Києві і Дніпрі. Перевіряли по місцях проживання фігурантів та адресами, де надавалися секс-послуги. Поліцейські виявили та вилучили два пістолети, мобільні телефони, гроші, чорнові записи та інші речові докази, які підтверджують злочинну діяльність учасників. Так само правоохоронці вилучили авто преміум-класу.

Трьох підозрюваних затримали. Триває досудове розслідування за статтею сутенерство або втягнення в заняття проституцією. Зловмисникам загрожує від чотирьох до семи років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення