Труп заховав у килим і залишив за шафою: покидьок забив до смерті пенсіонерку на Донеччині, бо дратувала (відео)

24 січня 2022 року до поліції в Донецькій області звернулась жінка з повідомленням про те, що її 80-річна матір декілька днів тому пішла з дому та до цього часу не повернулась. За словами жінки, пенсіонерка мала психічний розлад.

Виїхавши на місце проживання зниклої пенсіонерки, правоохоронці виявили у квартирі за шафою скручений килим обмотаний скотчем, в якому знаходилось бездиханне тіло жінки.

Оперативники ГУНП в Донецькій області встановили усі обставини доленосного дня та викрили чоловіка причетного до особливо тяжкого злочину. Ним виявився 48-річний приятель доньки потерпілої.

З’ясовано, що у листопаді минулого року донька поїхала за кордон на заробітки, свою матір вона залишила під наглядом приятеля. Подія сталася напередодні Нового року, поведінка загиблої викликала в чоловіка неабияке роздратування, тому він не стримався і завдав їй декілька ударів по голові від яких жінка навіть не могла два дні піднятися з ліжка. Замість того щоб допомогти, негідник спостерігав за стражданнями своєї жертви, а потім взагалі покинув одну у квартирі, а наступного дня коли повернувся виявив її мертвою.

Позбутися трупа загиблої завадило раптове повернення її доньки, тому він і вигадав історію, що бабуся нібито сама пішла з дому.

Фігуранту уже повідомлено про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення