Трупи в маршрутці та розкидані по дорозі закривавлені поранені: з'явилося нове відео з місця моторошної ДТП на Чернігівщині

На моторошних кадрах, які з'явилися у соцмережах з місця жахливої аварії на Чернігівщині, де маршрутка зіткнулася з вантажівкою, можна розгледіти мертвих пасажирів затиснутих між кріслами, і тіла, що лежать у неприродних позах біля понівеченої автівки.

Відповідні матеріали опублікував канал "Магнолія ТВ" в Youtube.

Своєю чергою глава МВС України Денис Монастирський заявив, що жахлива трагедія із маршруткою сталася через порушення ПДР з боку водія вантажівки.

"Близько восьмої ранку водій вантажівки, порушивши правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з маршрутним автобусом. У результаті аварії станом на зараз загинуло тринадцять людей. Інші – у важкому стані", - написав Монастирський у Facebook.

Увага, відео 18+!

Нагадаємо, що 7 грудня під Черніговом сталося зіткнення вантажного автомобіля з маршрутним мікроавтобусом "Чернігів-Сосниця" на автошляху Н-27 Чернігів-Грем'яч. Загинуло 13 людей, ще 7 знаходяться у важкому стані в лікарні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення