Це потрібно бачити: як у харківських копів з-під носа викрали машину і збили на ній людину

 FaceNEWS

Цікаве відео до нас надійшло з Харкова – з участю Поліції охорони України, їх авто і цивільних осіб. В ролику можна побачити, як у копів буквально з-під носа крадуть службовий автомобіль, а потім збивають на ньому людину.

Почалося все з того, що працівники поліції прибули на сигнал тривожної кнопки на одному з розважальних закладів, де відбувся конфлікт. Поки вони намагалися вирішити конфлікт, у одного з поліцейських випав ключ від машини, який поспішно опинився у руках у стороннього. Останній, в свою чергу, не довго думаючи, вирішив відвести машину правоохоронців. Однак він примудрився не тільки викрасти машину, але і збити на ній іншого учасника конфлікту.

Проте поліціянти зазначили, що це був зовсім... не угін. «У метушні біля водія випали ключі на землю. Їх підняв наш колишній співробітник, який вже місяці два-три не працював. Він виявився дуже кмітливим і хотів відігнати службову машину від епіцентру подій. Сів за кермо, відігнав, ну а потім ви бачили, що нетверезий чоловік потрапив на капот», – розповіли в прес-службі Поліції охорони одному з місцевих видань.

На щастя, хуліган був вчасно зупинений тим же екіпажем охорони. Постраждалий, якого з вітерцем прокотили на капоті, відбувся лише синцями. Як повідомили в Поліції охорони, що втратив ключі від авто водій поніс дисциплінарне покарання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення