У Білій Церкві лікарі змушують пацієнтів платити гроші за тести на COVID-19 (фото)

У місті БІла Церква, що на Київщині, в лікарні №3 медики вирішили підзаробити на чужому горі та вимагають у пацієнтів гроші за тести на коронавірус. Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц) на своїй сторінці у Facebook.

У соцмережі він розповів історію молодої дівчини, яку в місцевій лікарні змусили зробити тест на COVID-19, взявши за послугу 500 гривен. У клініці ж заявили, що ці гроші – це "добровільний внесок", але чек не поспішали віддавати. Згодом все ж таки вдалось отримати документ, де була вказана сума 429, решту так і не повернули.

Під постом Штефана ще одна жінка розповіла, як у цій ж лікарні з неї взяли гроші за тест на смертельну хворобу.

"Лежали восени з малим у цій лікарні. Дитина застрахована. Після сплати 98 грн за УЗД принесли чек з благодійною допомогою. На мої слова "я благодійністю не займаюся" і те, що страхова такий чек не прийме, їм довелося без всякого ентузіазму переробляти чек. А зараз не хочуть оперувати дитину. Лікар сказала, що планові операції проводять тільки, якщо є тест на COVID-19. Суму сказали також 429 грн. Хоча як всі тести і навіть ПЛР безкоштовні", – поділилася користувачка соцмережі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення