У бойовиків на Донбасі вилучають паспорти і військові квитки, щоб не розбігалися з частин

 СЕГОДНЯ

Командування російських окупаційних військ посилило вимоги до проведення заходів бойової підготовки в підрозділах з'єднань і частин 1-го (Донецьк) і 2-го (Луганськ) армійських корпусів ВС РФ.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Разом з цим, внаслідок підвищення напруженості занять, зросла кількість випадків самовільного залишення російськими військовослужбовцями польових таборів і полігонів, в т.ч. на нетривалий час (менше доби).

Тому окупаційне командування вживає додаткових заходів щодо недопущення перебування підлеглого особового складу поза розташуванням підрозділів. У військовослужбовців-окупантів в примусовому порядку вилучають всі особисті документи (паспорти, військові квитки, водійські посвідчення і т.ін.), що дозволяє їх затримувати, як підозрілих осіб патрулями т.зв. "правоохоронних органів" за межами територій розташування підрозділів, навколо яких встановлюються додаткові мінні загородження.

Також ГУР МОУ стало відомо, що впродовж тижня троє бойовиків отримали осколкові поранення, підірвавшись на мінних полях при спробі покинути райони проведення польових занять.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення