У Челябінську 13-річна дівчинка-вундеркінд масово розчленовувала тварин: у неї багато спільників (відео)

У російському Челябінську підліток-вундеркінд убивала тварин, наслідуючи хабарівсьих живодерів. Догхантерці лише 13 років. Моторошні подробиці і відеодоказ опублікував Telegram-канал Mash.

"Світ 13-річної Ксенії С. був сповнений музики. Дівчинку вчили вдома: мати вважала, що ніщо не має відволікати дитину від півтонів і акордів. Але якоїсь миті лауреат музичних премій не підготувалася до уроку. Після скарги педагога посварилася з матір'ю, втекла з дому, а потім розчленувала кошеня у під'їзді. Кров'ю тварини на стіні написала "I kill you", а у відрізану голову вставила цигарку", - йдеться у повідомленні.

Подруга Ксенії розповіла, що після втечі вундеркінд зблизилася з 17-річною Крістіною Савченко, яка взяла собі прізвище на честь відомої живодерки з Хабаровська — Олени. Вбивство тварин дівчата поставили на потік. Зоозахисники знайшли Ксенію по камерах, здали поліцейським, а історію виклали до мережі. Наразі юний геній у центрі утримання МВС РФ. Інші дівчата погрожують продовжити свої вбивства, якщо "Ксюшу не перестануть цькувати".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення