У Чернігові 7-річний хлопчик виламав москітну сітку і намагався вистрибнути з вікна (фото)

У Чернігові 7-річний хлопчик, якого залишили вдома одного, розважав себе тим, що викидав з вікна харчові продукти і кухонне приладдя. Потім він і сам намагався вистрибнути з вікна. Про це повідомили у патрульній поліції міста.

"Близько 17-ї години небайдужий громадянин повідомив в поліцію, що на вулиці Генерала Пухова на першому поверсі багатоповерхівки малолітня дитина викидає з вікна побутові речі. Прибувши на місце, охоронці порядку побачили на землі біля під’їзду москітну сітку, продукти та деякі побутові речі. А у відчинене вікно першого поверху виглядав хлопчик, яки саме вилазив на вікно", - розповіли у поліції.

Щоб убезпечити хлопчика, один з інспекторів зняв його з підвіконня та посадив до службового авто. Патрульні з’ясували, що дитині 7 років, і вона перебуває вдома сама.

Невдовзі додому повернулася його мати. Жінка розповіла, що залишила сина самого через його хворобливий стан. Поліцейські провели з нею профілактичну бесіду та повідомили про подію працівників ювенальної превенції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення