У Чернівцях п'яний чиновник з Одещини ганяв містом на позашляховику за 200 тисяч євро (фото)

Патрульні поліцейські зупинили у Чернівцях п'яного начальника управління стратегічних розслідувань на Одещині полковника В'ячеслава Єфтенія. Про це повідомляє "Думська".

Зазначається, що інцидент стався на вулиці Винниченка, 36 у районі о 1:30 ночі 8 січня. Поліція помітила позашляховик Mercedes G 63 AM, 2020 року випуску.

Автомобіліст відмовився проходити тест на алкогольне сп'яніння. Йому виписали адмінпротоколи за частиною першою статті 122 та частиною першою статті 130 КУпАП (перевищення швидкості, керування транспортним засобом у стані сп'яніння).

Журналісти зазначають, що автівка, на якій пересувався чиновник, коштує близько 200 тисяч євро.

Відомо, що до роботи в Одесі Єфтеній з 2015 року очолював управління захисту економіки у Рівненській області, у 2014 році був начальником управління боротьби з організованою злочинністю у Житомирській області, а до листопада 2011 року очолював волинський УБОЗ. З волинської міліції чиновнику довелося звільнитися після того, як його підлеглого затримали під час отримання хабара у 10 тисяч доларів. Зараз Єфтеній перебуває у відпустці для догляду за дитиною.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення