У дитини були розірвані вуха та геніталії: бабусю та дідуся 7-річного хлопчика, який помер на Черкащині, захист намагався відпустити з-під варти (фото, відео)

Родичі 7-річного хлопчика, яких підозрюють у залишенні в небезпеці онука, далі будуть перебувати під вартою.

Так би мовити, бабусю та дідуся дитини, яка загинула на Черкащині після 9 діб неймовірних страждань, захист намагався відпустити додому.

Але у підсумку, двох дорослих залишили на 60 діб під вартою.

Як повідомляє місцева прокуратура, на цей час триває проведення стаціонарних судово-психіатричних експертиз в умовах спеціального закладу.

Нагадаємо, що 7-річний хлопчик потрапив до лікарні у жахливому стані. У малюка була наднизька діяльність мозку, її ледь фіксували прилади, а дихала дитина лише завдяки апарату штучного дихання. Численні садна на тілі, гематома лобної частини голови, рвана рана нижньої губи, рана вуха, дефекти тканин округлої форми по тілу. На жаль, хлопчик помер. Під час слідства правоохоронці з'ясували, що у такому стані без допомоги лікарів, малюк пролежав 9 діб.

Названа бабуся дитини, яка повинна була доглядати хлопчика, 51-річна Вікторія Лясова є фігуранткою кількох справ - її оголошували в розшук, зокрема за грабіж, поєднаний із насильством. Проте, за словами місцевих мешканців, вона багато років дивним чином уникала відповідальності.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення