У Дніпрі 19-річний хлопець до смерті відгамселив батька, налякана мати у цей час ховалась у своїй кімнаті

У Дніпрі в ході конфлікту 19-річний хлопець побив до смерті батька. Усе сталося на кухні. Того фатального дня 46-річний чоловік разом зі своїм сином всю ніч розпивали алкоголь на кухні. У момент бійки і як наслідок убивства мати душогуба перебувала у квартирі у своїй кімнаті.

Убивство сталося вранці 19 грудня в одній із квартир на вулиці Козака Мамая. 46-річна вдова розповіла, що близько 08:00 почула крики та сварку між батьком та сином, а потім звуки бійки. За10 хвилин все стихло. Жінка не одразу вийшла подивитися, що сталось між рідними. Пояснює, що була налякана агресією. Лише за годину вона вийшла з кімнати і побачила, що її чоловік лежить непритомний на кухні на підлозі. Спочатку вона перетягла його в коридор, і лише за півгодини зважилася викликати поліцію. Батьковбивця, який весь цей час перебував у квартирі, одягнувся і пішов у невідомому напрямку.

На місце виклику одразу приїхали співробітники поліції, вони ж і викликали швидку. Медики намагалися реанімувати непритомного чоловіка, але безуспішно. За попередніми даними, він помер ще за годину до приїзду поліції.

Дружина померлого чоловіка зуміла додзвонитися до сина, який погодився підійти до під'їзду. Там його і затримали поліцейські, одягнувши на нього кайданки. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Жінку та її сина доставили до відділення поліції для подальшого розгляду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення