У Дніпрі чоловік, який у січні вийшов з тюрми, забив до смерті шлакоблоком жінку (фото)

У Дніпрі затримали 38-річного чоловіка за підозрою у вбивстві жінки на вулиці Надії Алексєєнко. Нападник вдарив шлакоблоком по потилиці перехожу та втік з місця злочину. Від отриманої травми жінка померла. Раніше повідомлялось, що випадкові перехожі знайшли мертву жінку з сильно понівеченим обличчям.

"Злочин стався 19 січня біля одного з будинків по вулиці Надії Алексєєнко у Чечелівському районі міста Дніпра. Злочинцем виявився 38-річний місцевий житель, який в січні 2022 року вийшов з місць позбавлення волі", - повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

Наразі чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під час огляду місця події правоохоронці вилучили речовий доказ - шлакоблок зі слідами крові. Крім цього, під час особистого огляду затриманого поліцейські вилучили одяг, в якому злочинець скоїв злочин.

Слідчі відділення поліції №6 повідомили чоловіку про підозру за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває слідство.

Наразі поліцейські встановлюють особу померлої жінки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення