У Дніпрі ховають водія BlaBlaCar Тараса Познякова, якого шукали майже 5 років (фото, відео)

У Києві 20 січня попрощались із львів’янином Тарасом Позняковим, якого вбили у 2016 році. Прощання відбулося у Михайлівському соборі. Ховають Тараса Познякова 21 січня. Про це повідомляє Суспільне. Востаннє батьки бачились із хлопцем 4 квітня 2016 року.

Нагадаємо, водій сервісу BlaBlaCar Тарас Позняков 4 квітня 2016 року виїхав зі Львова до Києва на власному автомобілі й зник. Востаннє камери відеоспостереження зафіксували, що його машина з'їхала з траси в селищі Бобриця Києво-Святошинського району, що за 25 кілометрів від Києва. Через тиждень правоохоронці знайшли автомобіль зниклого львів’янина в одному з гаражів Києво-Святошинського району. У серпні 2016 року арештували першого підозрюваного у вбивстві – екс-бійця "Правого сектора" Дмитра Голуба.

Луан Кінгісепп був другим підозрюваним у справі. Його оголосили у міжнародний розшук. Проте, 23 березня 2019 року, у Києві під час вибуху 28-річний чоловік загинув. Дмитро Голуб розповів моторошні подробиці вбивства, а 28 травня 2019 року суд оголосив вирок Дмитру Голубу. Чоловіка засудили до довічного ув'язнення. Працівники Служби безпеки України знайшли тіло у грудні 2021 року.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення