У Дніпрі лікар-хірург під дією наркотиків порізав себе: спробу суїциду у залитій кров’ю квартирі спостерігала 23-річна дівчина (фото)

У Дніпрі поліцейські врятували життя лікарю, який виявився наркоманом. 31-річний чоловік завдав собі чимало порізів, усе в квартирі було перевернуте, а на стінах - багато крові. Як пише Репортер, у момент спроби суїциду крім чоловіка у квартирі знаходилась 23-річна дівчина. Проте доки чоловік стікав кров’ю, вона нічим не могла йому зарадити.

До поліції про випадок сповістили випадкові перехожі, які побачили на балконі п'ятого поверху будинку на проспекті Олександра Поля чоловіка. Він був весь у крові і просив про допомогу.

Правоохоронці, які прибули на місце, виявили квартирі чоловіка з тілесними ушкодженнями у вигляді глибоких порізів у районі правої стопи та правої кисті. Він був у неадекватному стані, оскільки був під дією наркотиків, тому до нього застосували кайданки. У квартирі були розбиті вікна, посуд та меблі. Стіни були в крові.

Виявилось, що чоловік працює хірургом-ортопедом. Йому надали першу медичну допомогу, після чого шпиталізували, аби накласти шви.

Увага! Фото містить шокуючі кадри! НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ до перегляду дітям, вагітним та людям зі слабкою психікою!!!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення