У Дніпрі матір на два дні покинула вдома чотирьох дітей і пішла по своїх справах (фото)

В Дніпрі четверо малолітніх дітей дві доби знаходилися самі в будинку - матір залишила їх і пішла "у справах". Допомогу голодним і заплаканим малюкам надали правоохоронці, яких викликали небайдужі сусіди. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на патрульну поліцію області.

Сусіди звернули увагу на те, що з будинку на вулиці Профспілковій тривалий час чути плач дітей. Жінка розповіла поліцейським, що діти сидять зачинені вдома самі вже два дні, а когось з батьків весь цей час не видно.

Коли патрульні приїхали на виклик, діти їм через вікно сказали, що тато і мама на роботі. Малюки були брудні, заплакані і голодні.

Поки на допомогу дітям їхали медики швидкої допомоги і співробітники ювенальної превенції, через відкрите вікно правоохоронці залізли в будинок, звідки забрали дітей.

В цей час у дворі з'явилася 27-річна матір - вона була п'яна. Жінка пояснила, що за її відсутності - вона поїхала у власних справах - за дітьми мав наглядати батько.

Медики забрали малюків до лікарні, а горе-матір доставили в райвідділ для розгляду, вирішується питання про притягнення батьків до кримінальної відповідальності.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення