У Дніпрі Mitsubishi виїхав на "зустрічку" і влетів у сміттєвоз: загинула 20-річна дівчина (фото, відео)

Сьогодні вночі у Дніпрі легковик виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся зі сміттєвозом. Фахівці ДСНС деблокували трьох постраждалих та вивільнили тіло загиблої дівчини з понівеченої автівки. Аварія сталась близько 00:30 на проспекті Гагаріна. Про це повідомили у обласному управлінні ДСНС.

"Легковий автомобіль Mitsubishi Еvolution виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся зі сміттєвозом МАЗ, внаслідок чого водія та трьох пасажирів легковика затисло металевими конструкціями понівеченої автівки", - йдеться у повідомленні.

У ДТП загинула 20-річна дівчина. Врятованих двох молодих чоловіків та дівчину працівниками екстреної медичної допомоги госпіталізовано до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова. Водій та пасажир автомобіля "МАЗ" не постраждали.

"За допомогою гідравлічного різака та розтискача, надзвичайники зрізали передні та задні двері, центральні стійки автомобіля та рульову колонку, деблокували трьох постраждалих та вивільнили тіло загиблої дівчини, 2001 року народження", - додали у пресслужбі.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення