У Дніпрі посеред білого дня з житла викрали чоловіка, запхали у BMW і відвезли до катівні (фото)

У Дніпрі викрали 24-річного чоловіка. 23 лютого близько 8:30 його насильно вивели з місця мешкання, посадили у BMW і вивезли в орендоване приміщення у центрі міста. Там потерпілого стали катувати. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

"Нападників затримали. Як з’ясувалось, до злочинів причетні 7 чоловіків віком від 21 до 27 років. Чоловіки насильно вивели 24-річного потерпілого з місця мешкання, посадили у свій автомобіль та відвезли в орендоване приміщення у центрі міста, де стали катувати. Правоохоронці провели ряд обшуків та вилучили корпуси гранат, карабін, патрони. Ще у двох чоловіків віком 20 та 29 років поліцейські вилучили гранати РГД-5 із запалами УЗРГМ", - розповіли у поліції.

Правоохоронці затримали п’ятьох фігурантів в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі відкрили три кримінальні провадження за ст. 127 (катування), 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. П’яти фігурантам вже повідомлено про підозру.

Вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення