У Дніпрі серійний ґвалтівник затягнув до закинутої будівлі 4-річну та 7-річну дівчат, а потім зв’язав руки

У Дніпрі чоловік з кримінальним минулим викрав маленьких дівчаток з вулиці. Він заманив їх у пастку під приводом показати цуценя. Поки кримінальник зв'язував руки старшої дівчинки, молодшій вдалося втекти. Про випадок розповіли в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури.

"3 жовтня чоловік, перебуваючи у під’їзді багатоповерхівки Синельниківського району, підійшов до дівчаток віком чотири та сім років. Під вигаданим приводом показати цуценя зловмисник запросив їх до покинутого будинку. Погрожуючи побиттям, зв’язав руки старшій дитині. Скориставшись тим, що нападник відволікся, 4-річна дівчинка втекла додому. Вона розповіла про все батькам, які викликали співробітників поліції", - йдеться у повідомленні.

Наразі чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу – тримання під вартою. Мешканцю Дніпра повідомлено про підозру за фактом незаконного позбавлення волі та викрадення двох малолітніх дітей (ч. 2 ст. 146 КК України).

"Підозрюваний раніше неодноразово судимий, у тому числі за злочин проти статевої свободи та статевої недоторканості неповнолітньої", - також уточнили в прокуратурі.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення