У Дніпрі водій «Таврії» ледь не врізався в Toyota, побив чоловіка і прокатав його на капоті

 FaceNEWS

У середу, 20 листопада, на вулиці Космічній між двома водіями зав'язався конфлікт. Точніше, претензії виникли у чоловіка, який був за кермом «Таврії» і який мало не врізався в Toyota. Вийшовши з машини, він накинувся на водія іномарки, після чого ще й прокатив його на капоті

Як розповів водій Toyota, він спускався по Космічній і хотів повернути до будинку, але заглох на повороті. У цей момент в зустрічному напрямку їхала «Таврія», водій якої ледь не врізався в автомобіль.

Зупинившись, чоловік вийшов з машини і накинувся на водія іномарки. Вдаривши його по голові, коли той хотів сфотографувати номерний знак, він сів в ЗАЗ і почав їхати. Інший чоловік хотів зупинити його, але опинився на капоті автомобіля.

«Таврія» зникла з місця події, а водій Toyota викликав бригаду швидкої допомоги. Медики оглянули його і надали першу допомогу, але від подальшої госпіталізації постраждалий відмовився. На місце також викликали наряд поліції, який зараз розбирається в деталях і з'ясовує місцезнаходження ЗАЗу. Чоловіка активно шукають.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення