У Донецькій області на гарячому спіймали військовослужбовців, які намагалися продати призначений ЗСУ бензин, - штаб ООС

 Канал 112

Співробітники Військової контррозвідки СБУ та Національної поліції України затримали на гарячому двох військовослужбовців, які намагалися продати призначене для ЗСУ паливо. Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил в Facebook.

Як повідомляється, військовослужбовці намагалися продати жителю смт Очеретине, що в Донецькій області, близько 2 тонн палива, з метою власного збагачення.

"Викрито та на гарячому затримано військовослужбовців ЗСУ, які зливали пальне з бензовозів на нелегальному пункті скупки ПММ, організованому у гаражі мешканцем смт Очеретине Донецької області. За попередніми даними військові, з метою власного збагачення, намагались реалізувати близько 2 тон палива", - повідомляє штаб

За фактом крадіжки і привласнення військовослужбовцями військового майна порушено кримінальну справу. Винуватцям загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

"Враховуючи, що крім матеріального збитку розкрадання ПММ негативно впливає на боєздатність ОС, а також можливу участь у протиправній діяльності командирів затриманих військовослужбовців, кількість фігурантів справи може збільшитися, а їх дії кваліфіковані за іншими статтями Кримінального кодексу України", - уточнюють в штабі

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення