У Фастові знайшли у калюжі крові чоловіка: на шиї та обличчі 18 ножових поранень (відео)

У Фастові на одній із вулиць міста було виявлено закривавлене тіло чоловіка. Нападник завдав своїй жертві аж 18 ножових поранень і втік. Чоловік втратив дуже багато крові, повідомили у поліції Київської області.

"43-річний чоловік наніс численні поранення ножем в область шиї та обличчя своєму опонентові на фоні давнього конфлікту. Фігурант покинув понівечене тіло та втік. 45-річний потерпілий помер в реанімаційному відділенні лікарні", - йдеться у повідомленні.

Дружина загиблого розповіла, що того вечора він вигулював собаку. Раптом у двері постукався невідомий чоловік, який розповів про лихо, яке сталось із її коханим. Коли жінка прибігла на місце розправи, її чоловік лежав у калюжі крові. Жінка розповіла, що крові було дуже багато.

За місцем проживання працівники управління карного розшуку та Фастівського управління поліції Київщини вилучили одяг кривдника, на якому залишися сліди скоєння злочину.

Поліцейські затримали зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом умисного вбивства слідчі повідомили фігуранту про підозру (ч. 1 ст. 115 ККУ). Йому загрожує до 15 років за ґратами. У суді затриманому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення