У Горішніх Плавнях втопилася жінка, на місці її загибелі шукають тіло ще одного потопельника (фото)

Поліція Полтавщини встановила особу жінки, тіло якої виявлено у річці Дніпро поблизу Горішніх Плавнів. Нині на місці загибелі жінки водолази шукають також тіло чоловіка. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Полтавської області.

Тіло жінки, а неподалік перевернутий гумовий човен, побачили поблизу бази відпочинку в місті Горішні Плавні місцеві мешканці 10 листопада близько 16-ї години. Оперативниками відділу поліції №2 Кременчуцького райуправління встановлено, що померлою виявилась мешканка Горішніх Плавнів, 1969 року народження.

"У човні, ймовірно, також перебував місцевий чоловік, 1958 року народження. Наразі його пошуки тривають. На місці працюють водолази та рятувальники", - йдеться у повідомленні.

Для встановлення причини смерті тіло жінки направлено на судово-медичну експертизу. Слідчим, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розслідується кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

"Шановні громадяни! Якщо у вас є інформація, що допоможе встановити обставини події та місце перебування чоловіка, просимо повідомити до поліції міста Горішні Плавні за телефоном (097) 900-72-98 або 102", - звернулись у поліції до можливих свідків.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення