У Горішніх Плавнях зек-недобиток намагався зґвалтувати 10-річну дівчинку: відео хворобливого зізнання

Днями у Горішніх Плавнях місцевий чоловік, 1980 року народження, який раніше мав проблеми із законом, намагався зґвалтувати 10-річну дівчинку. Він зайшов за нею у під’їзд житлового будинку. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції в Полтавській області.

Поліцію про злочин сповістила мешканка багатоповерхівки 26 березня близько 17-ї години. Вона була свідком того, як на дівчинку напав невідомий. У затриманні нападника допоміг родич потерпілої дівчинки.

Сьогодні у соцмережах з’явилось відео зізнання злочинця. Слухати його мерзенні свідчення бридко і страшно водночас.

"Я викликав ліфт, дівчинка підійшла в мою сторону. Вона зростом 150-160 см. Я вдарив її долонькою в обличчя, після чого вона пішла в сторону виходу (з під’їзду, - Ред.), сіла в кутку і попросила її не чіпати. Я підійшов до неї, обійняв лівою рукою і сказав, що обіцяю не чіпати і не бити, якщо вона поводитиметься тихо", - розповів злочинець.

У ході допиту він зрештою зізнався, що насправді хотів зґвалтувати дитину. Після розмови і обіцянок не чіпати дівчинку, ґвалтівник повів її в бік сходинок, і вона почала кричати.

"Я вдарив її в живіт, вона впала, я на неї сів. Вона продовжувала кричати. На галас вийшла жінка (сусідка, - Ред.). Я її вдарив і утік", - йдеться у зізнанні ґвалтівника.

Слідчим підрозділом поліції здійснюється досудове розслідування за частиною 3 статті 15, частиною 4 статті 152 (Замах на зґвалтування вчинений щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення