У Харкові фірма з орбіти віце-мера отримає десятки мільйонів на ремонт переїзду

 Depo

Департамент інфраструктури Харківської міськради уклав угоду з ТОВ "Сучасні технології інфраструктури" щодо реконструкції трамвайного переїзду вартістю 29,7 млн грн

Про це повідомили у громадській організації "Харківський антикорупційний центр" з посиланням на звіт про укладання договору та проведення аукціону.

Мова йде про реконструкцію трамвайного переїзду вул. Євгена Котляра - заїзд на розворотне коло "Південний вокзал".

Проектом передбачена реконструкція трамвайних колій. "Варто відзначити, що рейки Т-62 планують купувати по 51 тис. грн за 1 т. Для порівняння, "Київпасстранс" купує такі рейки по 43 тис. грн", - зазначили у "ХАЦ".

Субпідрядником на виконання робіт планується залучити ПАТ "Південспецбуд", яке розташоване на вулиці Джанкойській, 76, КП "Міськелектротранссервіс", ТОВ "Інженерно-технічний центр "Категорія техно".

"Однаковий номер телефону та однакову адресу на Джанкойській з "Південспецбуд" має "Південспецбуд Інженерінг" Наума Водовозова – батька віце-мера Харкова Євгена Водовозова, який курує Департамент інфраструктури", - зазначили активісти.

Засновником ТОВ "Сучасні технології інфраструктури", яке раніше мало назву ТОВ "Елавтопас", є Аркадій Микитась, а керівником з 6 липня 2018 року – Костянтин Марченко. Раніше власником ТОВ "Елавтопас" була Ольга Голінка, а директором Ірина Ладиженська.

За даними аналітичної системи YouControl, Голінка входить до кооперативу "Маленька Швейцарія" разом з родичами директорів харківських транспортних КП – Оленою Палант, Валерієм Липовим та Тетяною Дорош.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення