Під час гонитви кинув 8-річну доньку: У Харкові на "гарячому" погорів підполковник поліції

Силовики виявили факт отримання хабара підполковником, старшим оперуповноваженим відділу кримінальної поліції Київського ВП. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Харківської області.

В ході досудового розслідування силовики встановили, що 20 січня 2020 поліцейський отримав хабар: приватний підприємець передав йому 1 500 доларів, щоб оперуповноважений "закрив очі" на самовільне зайняття підприємцем земельної ділянки та здійснення незаконної прибудови, яку використовували для розширення площі кафе.

"Отримавши хабар, підполковник поліції поїхав на своєму автомобілі і помітив переслідування. Намагаючись позбутися грошей, він на ходу викинув їх у вікно. Під час гонитви авто чоловіка заблокували автомобілі силовиків, після чого підозрюваний вибіг з машини, незважаючи на те, що в ній сиділа його восьмирічна дитина, і побіг площею. У сквері поліцейського наздогнали і затримали в порядку ст. 208 КПК України. Викинуті гроші зібрали очевидці події і передали силовикам", – розповіли в обласній прокуратурі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення