У Харкові охорона мера напала на журналіста (фото)

У Харкові в четвер, 13 травня, охоронці виконуючого обов'язки міського голови Ігоря Терехова напали на журналіста Іллю Колтунова, коли той намагався задати питання про увічнення пам'яті Геннадія Кернеса. Про це повідомляє RegioNews.

Повідомляється, що інцидент стався ввечері 13 травня під час зустрічі Терехова з жителями на проспекті Ювілейному Салтівського житлового масиву.

"Незважаючи на заяву організаторів зустрічі, що Терехову "можна буде задати всі ваші запитання", в. о. мера, тільки почувши від журналіста RegioNews питання про те, як він збирається увічнювати пам'ять Кернеса і чому досі нічого для цього не було зроблено, повернувся до журналіста спиною і почав тікати", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в цей же час кілька охоронців Терехова накинулися на журналіста. В Іллі Колтунова намагалися вихопити з рук мікрофон, штовхали його і ледь не повалили на землю.

На вимоги журналіста припинити перешкоджати його професійній діяльності і викликати поліцію, охоронці Терехова не відреагували. Терехов сів в автомобіль і залишив місце зустрічі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення