У Харкові та області обстріляли пункт гуманітарної допомоги та лікарні, багато жертв: з’явилось відео​ моменту

Уночі 25 березня у Харкові росіяни обстріляли термінал аеропорту та супермаркет "Метро". Уранці обстріляли лікарню в Дергачах, влучили у лікарню в Харкові. Також вдень 24 березня росіяни гатили навіть по пунктах видачі гуманітарної допомоги. Серед мирного населення є загиблі та поранені.

"За минулу добу від російських окупантів було 55 ударів, зафіксували підвищену активність "Градів", "Урагану" - біля 240 разів", - повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Сьогодні у мережі з’явилось відео вчорашнього обстрілу пункту видачі гуманітарної допомоги, яку облаштували у приміщенні "Нової пошти". За попередніми даними, загинули 6 мирних жителів, ще 15 – поранені, їх госпіталізували до лікувальних установ. Харків'яни саме отримували гуманітарну допомогу. Кількість жертв встановлюється. Про це повідомив у телеграм-каналі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Сьогодні близько 07:45 російські військові обстріляли міську поліклініку в Основ’янському районі міста, де розташований центр видачі гуманітарної допомоги. Жодного військового об’єкту поруч не знаходиться, наголосили в поліції Харкова. Постраждали 7 цивільних осіб, з яких 4 загинули.

У ніч на 25 березня від обстрілів постраждали Дергачі - цивільна інфраструктура, комунікації. Російські військові зокрема обстріляли лікарню. Центр міста обстріляли з безпілотника. Відомо, що один мирний житель загинув, ще один поранений.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення