У Харкові вилучили партію наркотиків на 5 млн грн та схопили кур’єра

 Depo

У Харкові поліцейські викрили чоловіка, який працював закладником на інтернет-крамницю

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області.

За даними поліції, у харків’янина вилучили близько 6 кілограмів наркотичних та психотропних речовин. Вартість вилученого на чорному ринку складає близько 5 млн грн.

У поліції розповіли, що 19 листопада у Харкові на вулиці Малиновського біля будинку №5 виявили 39-річного харків’янина, який при собі мав полімерний пакет вагою близько 700 грамів з психотропною речовиною PVP, полімерний пакет з амфетаміном вагою близько 20 грамів та вісім згортків з канабісом.

Зі слів чоловіка стало відомо, що він працює закладником на інтернет-крамницю на базі відомого месенджеру, яка обслуговує територію кількох регіонів України. За місцем мешкання він зберігав наркотичні засоби і психотропні речовини з метою подальшого їх збуту.

У квартирі харків’янина виявили близько 1 кг амфетаміну, 3 кг психотропної речовини PVP, 150 грамів мефідрону, 500 пігулок "Екстазі", 100 грамів психотропної речовини МДМА, 2 кг канабісу, 50 пігулок ЛСД, 300 полімерних згортків, обмотаних ізоляційною стрічкою синього, червоного та жовтого кольорів (так звані "закладки") з амфетаміном, близько 35 грамів кетаміну, близько 3 грамів кокаїну, 50 грамів грибів галюциногенних, електронні ваги, ізоляційну стрічку синього, червоного та жовтого кольорів, 400 пустих полімерних зіп-пакетів, магніти, що використовувалися для "закладок".

Вилучене направлено на дослідження. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Чоловік затриманий в поряду ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Встановлюється джерело та канал постачання наркозасобів і психотропних речовин, злочинні зв’язки фігуранта та інші особи, що можуть бути причетними до вказаної незаконної діяльності. Також проводяться заходи щодо встановлення організаторів та співучасників інтернет-крамниці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення