У Херсоні підліток невдало пірнув з моста у воду, а потім з переляку потягнув на дно свого рятівника

У Херсоні під час чергування на пляжі "Південний" у Гідропарку рятувальники витягнули з води двох хлопців, які тонули. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Херсонській області.

"10 червня о 17:30 під час чергування на пляжі "Південний" у Гідропарку рятувальники виявили двох людей, які тонуть. Вони одразу кинулись їм на допомогу, швидко витягли з води і на плавзасобі доставили на берег. 25-річний чоловік почувався добре, а от 13-річний підліток потребував медичної допомоги. Рятувальники надали необхідну хлопцеві первинну допомогу і вже карета швидкої забрала його до лікарні", - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі уточнили, що це далеко не перший такий випадок порятунку на воді. У Гідропарку відпочиває багато підлітків, які постійно пірнають з моста у воду. Рятувальники постійно нагадують відпочиваючим, що цього робити не можна, і що такі дії можуть бути дуже небезпечними.

"Так сталось і у цьому випадку. Підліток невдало пірнув, зістрибнувши з огорожі моста, і почав тонути. Йому на допомогу кинувся 25-річний молодик, проте хлопець з переляку почав і його тягнути під воду. У результаті вже рятувальники витягли обох з води", - уточнили у ДСНС області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення