У Казахстані 9-класник у школі пошматував учнів сокирою та ножем: моторошні фото

Дев'ятикласник із ножем та сокирою поранив трьох учнів у школі в казахстанському Петропавловську. Про випадок повідомляють російські телеграм-канали.

Учень дев'ятого класу прийшов сьогодні вранці до школи з сокирою та ножем, у туалеті він одягнув маску, після чого вийшов у коридор і поранив трьох дітей — двох хлопчиків та дівчинку, учнів дев'ятого та десятого класів. Постраждалі у стані свідомості, зараз вони перебувають у лікарні з колотими ранами голови та передпліччя.

У школі, як зазначили в управлінні освіти, немає спеціалізованої охорони. Дев'ятикласника, який за попередніми даними перебуває на психіатричному обліку, вже затримали. Розпочато досудове розслідування за статтями за замах на вбивство.

Так виглядає місце злочину в школі в Казахстані, де дев'ятикласник напав на учнів із сокирою та ножем: на підлозі кров та бинти, на лавці лежать сокира та маска, а поряд – ніж. Усі уроки у школі скасовано. У будівлі зараз працюють слідчі.

Як розповіли знайомі нападника, сам дев'ятикласник, який поранив у шкільному коридорі трьох учнів школи, був "тихим і дивним", сміявся з жартів, які не були зрозумілі іншим. У мережі вже обурюються, що в школі без охорони навчався юнак, який, за попередніми даними, перебуває на психіатричному обліку.

Читайте також: 11-річна росіянка майже 50 разів проштрикнула ножем однокласницю через сварку в комп’ютерній грі (відео)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення