У Києві 17-річний юнак вдарив ножем у шию безхатька: різник може потрапити за ґрати на 15 років

На столичній Дарниці поліцейські затримали неповнолітнього, який під час раптового конфлікту вдарив безпритульного ножем у шию. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Інцидент стався у лісопарковій зоні на вулиці Бориспільській. Поліцію про замах на вбивство сповістили медики.

"Фігурант розповів, що вдарив безхатька ножем через раптову неприязнь. З правопорушником були його товариші, які й викликали швидку допомогу потерпілому та зателефонували у поліцію. З місця поліції слідчо-оперативна група вилучила ніж, а зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився киянин, 2004 року народження, який раніше проблем із законом не мав", - розповів начальник слідчого відділу Дарницького управління поліції Антон Жидовцев.

Медики діагностували у 47-річного чоловіка проникаюче колото-різане поранення шиї. Нині він перебуває під наглядом лікарів.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – замах на умисне вбивство. Нині вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання від вартою. За скоєне йому загрожує до п'ятнадцяти років ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення