У Києві 22-річний виродок зґвалтував свою колегу у складському приміщенні: моторошні подробиці та фото

У Деснянському районі столиці 22-річний молодик вчинив сексуальне насильство відносно своєї колеги. Це сталось після спільного вживання алкоголю, повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"До поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що до них звернулася жінка, 1998 року народження, яка розповіла, що її зґвалтували. У потерпілої також були забої ліктів. Дівчина повідомила, що насильство сталось у будівлі на вулиці Свято-Троїцькій", - йдеться у повідомленні.

Як розповів начальник Деснянського управління поліції Зураб Мелікідзе, на місці події поліцейські задокументували злочин та у подальшому затримали ймовірного підозрюваного.

"Ми з’ясували, що 24-річна уродженка Вінницької області працювала з затриманим на одному підприємстві. Працівники виконували роботу на першому поверсі будівлі, а жили на другому. У ході спільного відпочинку, після робочого дня, чоловік напідпитку почав чіплятися до колеги, затягнув її у складське приміщення та зґвалтував", - розповів полковник поліції.

У ході відпрацювання злочину, оперативні працівники встановили причетного до злочину чоловіка. Ним виявився раніше не судимий уродженець Київської області 2000 року народження, якого слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У ході першочергових слідчих дій поліцейські виявили та вилучили речові докази вчинення злочину.

За даним фактом слідчими Деснянського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 Кримінального кодексу України - зґвалтування. За процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури міста Києва затриманому повідомлено про підозру. Наразі судом вирішується питання щодо обрання фігуранту запобіжного заходу. За скоєне чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення