У Києві біля ресторану знайшли зарізаного чоловіка, на асфальті дуже багато крові (фото)

На столичній Троєщині зарізали чоловіка. Він отримав отримав ножові поранення, в тому числі і в серце. Шансів вижити після такої кривавої бані у нього не було.

Як повідомляє "Київ Оперативний", скривавлене тіло чоловіка знайшли випадкові перехожі сьогодні вночі біля ресторану "Водолій", що на вулиці Теодора Драйзера, 1/10. Очевидці сповістили про моторошну знахідку поліцію. За попередньою інформацією, зарізали 52-річного іноземця.

"Прибувши на місце, правоохоронці виявили тіло чоловіка із ножовими пораненнями грудей. Попередньо встановлено, що померлий – уродженець іншої держави, 1969 року народження. Для встановлення остаточної причини смерті тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу", - повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Увага! Фото 18+

За даним фактом слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Правоохоронці проводять необхідні слідчі та оперативно-розшукові дії для встановлення усіх обставин даної події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення