У Києві BMW на шаленій швидкості збив 12-річного хлопчика: дитину високо підкинуло, а п’яний водій втік (відео)

У столиці на вулиці Світлицького автомобіль BMW на швидкості скоїв наїзд на 12-річного хлопчика, який переходив дорогу пішохідним переходом. Київські патрульні затримали водія, який крім того, що був нетверезий, поводився ще й агресивно. Про інцидент розповіли у патрульній поліції міста.

"Аварія сталась 1 січня близько 21-ї години. Винуватець з місця пригоди втік, навіть не зупинившись. Дитину з травмами шпиталізували до лікарні", - йдеться у повідомленні.

Завдяки камерам відеоспостереження "Безпечне місто" патрульні встановили напрямок, у якому поїхав водій BMW, й оперативно зупинили цей транспортний засіб.

"Водій під час спілкування з поліцейськими поводився зухвало. Інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Це підтвердив і висновок лікаря-нарколога з медичного закладу, куди порушника доставили для перевірки. Результат - один проміле алкоголю в крові", - розповіли у поліції.

Патрульні затримали ймовірного винуватця ДТП і передали слідчо-оперативній групі для подальшого з'ясування усіх обставин події. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення