У Києві чоловік, який знаходився в розшуку, побив сковорідкою і підрізав жителя Оболоні

 СЕГОДНЯ

На столичній Оболоні 42-річний чоловік, який перебував у розшуку, вдарив кілька разів по голові жителя Оболоні і завдав йому кілька ножових поранень, після чого вкрав з квартири два мобільних телефони. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"Напередодні зловмисник познайомився з потерпілим, який запросив його до себе в квартиру на Оболоні. Близько години ночі між чоловіками виникла суперечка, в ході якого підозрюваний завдав господареві кілька ударів по голові металевою сковородою і близько восьми ударів ножем в різні частини тіла. Після цього зловмисник забрав з квартири два мобільних телефони і зник в невідомому напрямку ", - йдеться в повідомленні.

Потерпілий з численними тілесними ушкодженнями у вигляді колото-різаних ран грудної клітини та черевної порожнини, а також пораненнями життєво важливих органів - серця і печінки, був доставлений в лікарню.

Незабаром зловмисника затримали. Ним виявився чоловік, засуджений в 2018 році за розбійний напад. З лютого 2019 року він перебував у розшуку.

Наразі затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України ( "Замах на вбивство, вчинене з корисливих мотивів"). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права застави.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення