У Києві чоловік зарізав родичку, а потім підпалив квартиру: 4-річний син жінки задихнувся у ванній (фото, відео)

На столичній Троєщині чоловік вбив родичів та підпалив квартиру. Ще двоє осіб отримали тілесні ушкодження, повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

3 червня до поліції Києва надійшло повідомлення про бійку та пожежу в одній із квартир на вулиці Маяковського. Одразу на місце прибули рятувальники ДСНС, патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та лікарі.

"Правоохоронці встановили, що напередодні між родичами виник конфлікт та згодом бійка. У результаті події загинули жінка, малолітня дитина та ще двоє осіб отримали тілесні ушкодження. Окрім того, ймовірний підозрюваний, 1957 року народження, підпалив оселю та намагався втекти, однак був затриманий", - розповіли у поліції.

У місцевих телеграм-каналах повідомляють, що вбивство з різаниною сталось в одній із квартир на другому поверсі у 16-поверховому будинку на проспекті Володимира Маяковського, 30. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили на кухні тіло жінки, а у ванній кімнаті - вже непритомного чотирирічного хлопчика.

Слідчі розпочали досудове розслідування за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 115 - умисне вбивство, та ч. 2 ст. 194 - умисне пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу. Затриманому загрожує довічне позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення